SiA Dizajn - web stranice - web stranice za agencije za nekretnine

 CMS izrađen za potrebe Agencija za promet nekretninama  

 Višejezičnost 
 automatska izrada ponuda 
 Detaljan prikaz nekretnine s fotografijama 
  Pretraživanje i sortiranje nekretnina  

  CMS izrađen za potrebe svih vrsta web shop-ova 

 Detaljan prikaz proizvoda 
 aktuelna i prethodna cijena 
 Detaljna kategorizacija proizvoda 
 Detaljne pretrage  

 Ugradnja online plaćanja  

  CMS izrađen za smještajni i ugostiteljski kapacitet 

 Višejezičnost 
 Tri vrste upita 
 Ponuda smještaja 
 Cjenovnik  

  Web stranica za svačiji džep 

 Modul o nama 
 Modul novosti 
 Modul reference 
 Otvorite vrata u novi svijet 

  Besplatan hosting 

 Našim klijentima poklanjamo besplatan hosting za prvu godinu 

optimizacija (SEO) web stranica

SEO (Search Engine Optimization) predstavlja optimizaciju web stranice u cilju povećanja rejtinga, unapređenja i promocije web stranice na dostupnim web pretraživačima a sa namjerom da na Vašu web stranicu dovedu što više korisnika kojima je Vaša web stranica namjenjena. SEO optimizacija je niz prilagođavanja web stranice i njenog sadržaja web pretraživačima (Google, Mozilla Firefox, Opera, ...). SEO optimizacija
Sa dobrom optimizacijom web stranice Vi imate daleko veću šansu da se plasirate među prvih deset rezultata ukoliko korisnik pretražuje određenu ključnu riječ. Svakim danom sve više značaja predajemo SEO optimizaciji jer ona postaje sve više ključni faktor za Vaše poslovanje, posebno ako se Vaše poslovanje oslanja na posjete sweba. Nije dovoljno imati izrađenu i postavljenu web stranicu, ako niko za nju ne zna, tj. ako nije dostupna web pretraživačima, ili je web pretraživači ne znaju pročitati.
Naučno je dokazano da za intrernet stranice najviše saznaje preko web pretraživača, i to kucanjem ključnih riječi. Zato o ovom se mora voditi računa pri samom projektovanju stranice i unosu sadržaja u istu.
Ukoliko želite da Vam mi uradimo SEO optimizaciju stranice ili SEO analizu web stranice molimo Vas da nas kontaktirate, naše cijene analize i SEO optimizacije možete pogledati u našem cjenovniku.